Over Bpure

Wat doet Bpure Hoofdzakelijk:

  • Advisering, verkoop en installatie van Automotive elektronica. (o.a: Multimedia, gecertificeerde alarmsystemen, dashcams, parkeerhulp) & elektronica debuggen.
  • Advisering, verkoop en installatie van bruingoed (o.a: Tv’s, Audiosystemen, ICT maatwerk en Smarthome apparatuur)

Wat doen wij verder nog meer:

  • Verkopen van Merchandise, gadgets & tools
  • Videodocumentatie over zakelijke als hobbymatige/privé ontwikkelingen maken.
  • Streamen van diverse content.

Bpure heeft een aantal bedrijfvlakken hierdoor is er gekozen om alles te doen onder de naam
bpure-groep. Bovenaan de pagina kan er naar elke gewenste bedrijfsactiviteit genavigeerd worden. Bij deze bedrijfsactiviteiten staan weer verschillende projecten en soorten aanvragen die mogelijk zijn voor die richting. 

Bpure is opgericht met de intentie om echt het gevoel te krijgen dat er voor iedereen een betaalbare oplossing is op maat. De werkmethode is dat wij u graag een premium service willen aanbieden waar u en wij enthousiast van worden bijpassend bij uw budget.

Een van onze fundamentele werkwijze is dat wij alles doen onder zeer transparante voorwaarde.

Het kan zijn dat wij vragen om bepaalde activiteiten te filmen o.a omdat er graag getoond wil worden hoe alles tot stand is gekomen en welke stappen zijn ondernomen om dit bedrijf op te richten. Hiermee willen wij andere mensen laten zien en inspireren dat ondernemen ook voor hen mogelijk is. Uiteraard wanneer dit gebeurd zal dit alvorens ter sprake komen. Tevens zijn er vlogs terug te zien over het bedrijf.
(bpure-streaming).

kvk-nummer: 77499085
btw-nummer: NL003201888B35