Reviews

UITSTEKEND
4 recensies op
Karin Rupert
Karin Rupert
10/06/2021
Voor ons bedrijf heeft Bpure het kantoor en de winkel volledig voorzien van nieuwe computers en heeft onze manier van werken gemoderniseerd en versneld. Korte lijnen, er wordt goed geluisterd naar onze wensen en beloftes worden opgevolgd. Heldere prijsafspraken en prettige communicatie.
Jordy S
Jordy S
26/04/2021
Bob Diepenbroek
Bob Diepenbroek
11/04/2021
Ik heb een tijdje geleden een game-pc gekocht, heb er altijd prima op kunnen gamen tot hij ineens niet meer op kon starten. Toen kwam ik bij dit bedrijf terecht en heb ik de situatie uitgelegd. Hij heeft eerst even gekeken naar de game-pc en nam hij vriendelijk contact op, later deze dag, en gaf hij aan wat er mankeerde met de pc. Hij overlegde netjes wat het zou gaan kosten en wat er vervangen moest worden. Nadat ik hiermee akkoord ben gegaan heeft hij de volgende dag onderdelen verzorgd en heeft hij dit direct gemaakt. Binnen twee dagen had ik mijn game-pc weer terug. Het is verder een betrouwbaar bedrijf en hij gaat vakkundig met de situatie om. Volgende keer wanneer ik weer een probleem heb met een computer of laptop ga ik zeer zeker terug naar dit bedrijf. Het is echt een aanrader.
Aart o__O
Aart o__O
22/03/2021
Zeer professionele hulp, bijzonder eerlijk over prijzen en wat hij doet, goede installatie en verfijnde bouw van een zeer bijzondere werk setup, je ben echt een topper!