Algemene voorwaarde

Welkom op Bpure Als u doorgaat met browsen en deze website gebruikt, stemt u ermee in om te voldoen aan en gebonden te zijn aan de volgende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacy beleid de relatie van Bpure met u met betrekking tot deze website regelen.

De term “ons” of “wij” verwijst naar de eigenaar van de website; waarvan de winkel is gevestigd op Griet Manshande Erf 13, 2907 EL te Capelle aan den IJssel en geregistreerde bedrijfsnaam is “Bpure” De term “u” verwijst naar de gebruiker of kijker van onze website.

Heeft u klachten dan raden wij u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bpure-groep.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via via het ODR-platform. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.